top of page

Αβοκάντο με μήλα και κανναβιδιόλη

Updated: May 24, 2021


Συστατικά:

2 αβοκάντο

2 κόκκινα μήλα

2 κουτάλια μικρά σταφίδες

1 κουταλακι κανναβιδιόλη (Full Spectrum)

χυμό λεμονιού από λεμόνι 1 / 2

μακρόκοκκο σέλινο


Πως να:

Κόψτε το αβοκάντο στα μισά και βγάλτε το κρέας από το καρύδι, προσπαθώντας να μην βλάψετε το ίδιο το δέρμα. Σκουζίστε το κρέας από καρύδια και ρίξτε λίγο χυμό λεμονιού (για να αποφύγετε το μαύρισμα του κρέατος).


Κόψτε τα μήλα και το σέλινο σε κομμάτια και ανακατέψτε μαζί με το κρέας από αβοκάντο. Προσθέστε ψιλοκομμένες σταφίδες μια πρέζα αλάτι, κανέλα και το έλαιο κάνναβης. Συμπληρώστε το δέρμα αβοκάντο και σερβίρετε. Μπορείτε να διακοσμήσετε το αβοκάντο με φέτες μήλου.




52 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page