Αβοκάντο με μήλα και κανναβιδιόλη
- noe9648
- May 21, 2021
- 1 min read
Updated: May 24, 2021
Συστατικά:
2 αβοκάντο
2 κόκκινα μήλα
2 κουτάλια μικρά σταφίδες
1 κουταλακι κανναβιδιόλη (Full Spectrum)
χυμό λεμονιού από λεμόνι 1 / 2
μακρόκοκκο σέλινο
Πως να:
Κόψτε το αβοκάντο στα μισά και βγάλτε το κρέας από το καρύδι, προσπαθώντας να μην βλάψετε το ίδιο το δέρμα. Σκουζίστε το κρέας από καρύδια και ρίξτε λίγο χυμό λεμονιού (για να αποφύγετε το μαύρισμα του κρέατος).
Κόψτε τα μήλα και το σέλινο σε κομμάτια και ανακατέψτε μαζί με το κρέας από αβοκάντο. Προσθέστε ψιλοκομμένες σταφίδες μια πρέζα αλάτι, κανέλα και το έλαιο κάνναβης. Συμπληρώστε το δέρμα αβοκάντο και σερβίρετε. Μπορείτε να διακοσμήσετε το αβοκάντο με φέτες μήλου.

Comments